Nyheter på väg!

Vi kommer snart att under eget varumärke: SHDog, lansera kvalitetsprodukter för pälsvård.
Först ut i raden blir Jojobaolja och Hampfröolja! Håll utkik!

NUTROLIN

Hunden behöver utvalda fettsyror beroende på ålder och livssituation. Därför består Nutrolin®-serien till hundar av fem skräddarsydda oljetillskott vars effekt du kan se efter 3-6 veckors användning. Nutrolin®-produkterna är 100 % naturliga kosttillskott baserade på forskning. Produkterna innehåller fiskolja eller vegetabiliska oljor samt andra viktiga näringsämnen för att stöda hundens hälsa.

Nutrolin® PUPPY & MOM är valpens och den dräktiga tikens val medan Nutrolin® Senior är rätt produkt för den äldre hunden. Den vuxna hemmahunden och hunden med problem med hud, päls, klor eller trampdynor väljer i sin tur Nutrolin® SKIN & COAT. För den aktiva sport- och jakthunden är det Nutrolin® SPORT som gäller. Nutrolin® HIP & JOINT är det självklara valet då hunden har problem med lederna, t.ex. då hunden lider av artros.

Mai SKIN

Vi som föds i Norden vet hur jobbig den egna huden kan kännas. Vintern gör huden snustorr och hälarna spruckna. Vi har krämburkar på sängbordet, i köksskåpet och i badrummet men inget ger mer än tillfällig hjälp. Nutrolin®-produkternas utvecklare, fettsyreforskaren Mikko Griinari tog som sitt projekt att även utveckla egna näringsoljor till oss djurägare. Näringsoljor som tar hand om ägarnas hud. Så föddes Mai™-produkterna – näringsoljor till alla oss tvåbenta.
Välj enligt din smak Mai™ SKIN eller Mai™ SKIN Lemon, eller inför och under sommaren Mai™ SKIN Sun som skyddar huden mot solen. Avnjut näringsoljan som sådan på sked eller tillsatt i kalla maträtter.

K9 Competition

På 70 talet började vårt familjeföretag att utveckla ett antal hud- och hårvårdsprodukter för frisörsalonger och även för personer som hade Psoriasis och andra hudproblem. 
 
Eftersom vi själva hade Afghanhundar och Settrar men även Perser katt med extremt krävande pälsar. Med den erfarenhet som vi hade från tillverkning av hår och hudvårdsprodukter för personer med hud och hårproblem kunde vi fram vårdande produkter till våra egna husdjur.
 
Resultatet blev enastående lättborstade och friska pälsar utan tillstymmelse till klåda. Vi lät även andra djurägare med en mängd olika raser av både hundar och katter vara med i utprovningen och deras utlåtanden har också legat till grund för skapandet av våra framgångsrika produkter.
 
På 90 talet var utvecklingen klar och vi lanserade vår framgångsrika och populära produktserie PCL för hundar och katter. Sedan dess har PCL haft stor efterfrågan i hela Skandinavien och är fortfarande väldig populär.
 
2007 lanserade vi vår “Top Of The Line” produktserie K9 Competition, med ett helt nytt innehåll som tagit pälsvård till en helt ny och högre nivå världen över. Utställare, handlers, uppfödare och professionella groomers/hundtrim har blivit stora användare av K9 Competition!